JARC ORGANITZA LA 3ª JORNADA DEL PORCÍ A LLEIDA

Ramaders, empreses i administracions analitzaran els reptes de futur del sector

JARC organitza la 3a Jornada del Porcí, un esdeveniment bianual de referència a nivell català i espanyol per analitzar el present i el futur del sector porcí. Enguany la jornada se celebrarà el divendres 25 de juliol al Palau de Congressos La Llotja de Lleida.

Amb la presència de productors, empreses del sector i administracions la jornada serveix per establir un punt de trobada entre les diferents parts implicades en el sector i buscar respostes als reptes que es plantegen.

Entre les qüestions que enguany ocuparan un temps destacat en la jornada hi ha l’adaptació de les granges a la normativa de benestar animal, com a repte ja superat. També es tractaran reptes de futur com la gestió dels purins davant el tancament de les plantes que fins ara tractaven els excedents i les malalties emergents.

Experts en cada matèria analitzaran les diferents qüestions i intentaran definir unes línies d’actuació, així com possibles solucions a les problemàtiques actuals per assegurar que el porcí continuï sent un sector clau.

La jornada de JARC-COAG compta amb el patrocini de diferents empreses del sector, entre elles Rotecna. Amb el patrocini d'aquestes jornades, Rotecna mostra una vegada més el seu suport per aquest tipus d'iniciatives que serveixen de punt de trobada i de debat entre els professionals del sector. Un espai on parlar de les qüestions d'actualitat que preocupen als grangers i de les tendències en producció porcina. 

La inscripció a la jornada és gratuïta i ha de realitzar-se abans del 21 de juliol.

Més informació: Programa Jornada


FONT: JARC 

Data de publicació: 11/07/2014