VÀLVULA VRH-3, NIVELL CONSTANT D’AIGUA

Les mares beuen més a maternitat i milloren la seva productivitat

Un consum d’aigua adequat per part de les mares durant el període que estan a maternitat influirà directament sobre la producció de llet i, per tant, en aconseguir un bon creixement i desenvolupament dels garrins. L’aigua és un nutrient indispensable en la dieta de les mares per al rendiment productiu de qualsevol explotació.

L’èxit de la vàlvula de nivell constant de Rotecna, disponible en dos models: VRH-3 i VRH-3D (connexió directa), radica en mantenir un nivell d’aigua homogeni i maximitzar la seva disponibilitat sense cap dispositiu mecànic o elèctric.

L’evolució de la vàlvula de rotecna pretén oferir un producte on la seva instal·lació i maneig resulten el més elementals i bàsics possible per que el granger no hagi de preocupar-se pel seu funcionament.

Requereix una menor pressió mínima, que permet instal·lar un major número de vàlvules en una  mateixa línia.

Les vàlvules VRH-3 i VRH-3D de Rotecna són l’opció més eficaç per garantir que les mares beguin més durant el temps que estan a maternitat, produeixin més llet i millori el desenvolupament dels garrins. Un major consumo d’aigua permet, a més, que les mares es recuperin més ràpidament del part, de manera que aquestes surten amb una millor condició corporal i més preparades per a futures gestacions.


Dos models de vàlvula:

- VRH-3 disposa de connexió orientable a l’entrada de l’aigua. Una clau a la part posterior permet l’opció d’obrir o tancar el cabal.

- VRH-3D (connexió directa) permet al ramader la connexió directa a l’entrada d’aigua amb filtre a la línia general.


Avantatges comuns:

- Membrana amb major elasticitat que garanteix l’estanquitat.

- Acoblament ràpid al tub de baixada sense necessitat de rosca que facilita i simplifica el muntatge.

- Major efectivitat en línies d’aigua amb pressions baixes (min. 0,5 bar de pressió).

- Facilitat d’obertura i tancament sense necessitat d’eines.

- Sense dispositius elèctrics o mecànics.

- Fora de l’abast dels animals. 


Vídeo: Rotecna TV

FONT i FOTO: RotecnaPress

Data de publicació: 24/07/2014