SISTEMA DE DISTRIBUCIÓ DE LLARG RECORREGUT

Rotecna presenta la nova cadena Ultra resistent

Disposar d’un sistema de distribució de l’aliment adaptat a les condicions de les instal·lacions i a les necessitats dels ramaders és imprescindible per optimitzar al màxim el treball a la granja i incrementar el rendiment de l’explotació.

Amb la voluntat d’adaptar els diferents productes a les necessitats concretes dels ramaders i a les característiques de les seves instal·lacions, Rotecna ha llançat al mercat una nova cadena d’arrossegament per a sistemes de distribució d’aliment. La nova Cadena Ultra resistent (color verd) està pensada per funcionar amb instal·lacions de llarg recorregut, ja que la duresa de les seves baules la fa més resistent als estiraments i al tensat.

La nova Cadena Ultra resistent es suma a les altres dues cadenes que ofereix Rotecna: la Zincada (color groc), per a instal·lacions petites i mitjanes, i la Carbonitrurada (color blau), molt útil en instal·lacions multi-fase, sense desgast a la línia de distribució que treballa en buit durant períodes de temps.

Els tres models s’adapten perfectament a la màquina d’arrossegament de Rotecna, que compta amb un característic sistema d’amortiment a les dents de tracció per reduir la tensió de la cadena i allarga la vida de la mateixa. A més, aquestsistema de distribució està dissenyat amb corbes i politges que eviten l’estancament del pinso.

Rotecna facilita al ramader l’elecció del producte que millor s’adapti a les seves necessitats, en funció de les característiques de les seves instal·lacions, el sistema de distribució que utilitza i la distància a recórrer.


MODEL

INSTAL·LACIÓ

CORBES

DISTÀNCIA

CADENA ULTRA RESISTENT (verda)

Llarga

4

360m

12

300m

CADENA ZINCADA (groga)

Petita i mitjana

4

280m

12

240m

CADENA CARBONITRURADA (blava)

Multi-fase

4

260m

12

220mFONT i FOTO: Informativo Porcino 60 

Data de publicació: 29/07/2014