COMENÇAR LES SALES PEL MÉS BÀSIC: EL TERRA

Rotecna amplia la seva gamma de perfils i estabilitzadors

La correcta construcció d’una sala comença pel més bàsic, el terra. Una de les principals dificultats és el muntatge sobre terrenys difícils, com són les fosses sèptiques, de terres estables i que siguin resistents al pes. Treballem en espais on les biguetes que aguanten els terra estan permanentment en contacte amb els purins, un producte extremadament corrosiu sobre certs materials com el ferro, el que pot provocar oxidació, deteriorar la peça i reduir la seva resistència a mig termini.

Els perfils que fabrica Rotecna amb fibra de vidre pultrusionada, com el Delta Beam i el Perfil T, són els perfectes substituts a les tradicions pletines metàl·liques, ja que es tracta d’un material altament resistent a la corrosió que causen els purins.

Perfil Delta Beam 120mm

Amb la finalitat que sigui el ramader qui dissenyi les sales al seu gust i en funció de les seves necessitats, Rotecna ha ampliat la gamma de mides disponibles per aquest producte amb el nou perfil Delta Beam 120mm, una mida cada vegada més estandarditzada als mercats líders en producció porcina i molt demandada pels ramaders.

A l’igual que el Delta Beam 135mm, el perfil de 120mm també està fabricat amb fibra de vidre pultrusionada, un material extremadament resistent als ambients corrosius i al contacte amb els purins dels animals, el que garanteix una major durabilitat, resistència als terres i un perfecte assentament. Entre les avantatges d’aquestes biguetes també destaca la seva fàcil neteja amb aigua a pressió per garantir una perfecta higiene dels espais.

Silent Block Delta

Amb el perfil Delta Beam és imprescindible instal·lar el Silent Block Delta per aconseguir una major estabilitat i resistència en els terres. El Silent Block Delta és una tapa de polipropilè perfectament ajustable als extrems del perfil i que recentment ha estat redissenyada per augmentar l’estabilitat dels perfils. Així, s’ha ampliat la base d’aquesta peça per aconseguir un perfecte assentament de les biguetes i dels slats a les sales de maternitat i de deslletament, un aspecte important davant la tendència de disposar d’espais més grans en aquestes fases productives.

Silent Block T

Dins de la seva gamma de perfils, Rotecna també ofereix als clients el Perfil T, disponible en dos mides (T-90mm i T-120mm), que ofereixen al ramader estabilitat i resistència en el muntatge dels terres.

Per millorar l’estabilitat d’aquests perfils i mantenir la seva verticalitat, Rotecna ha dissenyat el nou Silent Block T, que s’aconsella instal·lar als extrems dels perfil. La combinació d’aquests dos productes garanteix un perfecte assentament dels slats i incrementa la seva resistència. 


FONT i FOTO: Informativo Porcino 60

Data de publicació: 30/07/2014