SEPOR SUPERA ELS 70.000 VISITANTS

La 47ª edició de la fira ha estat tot un èxit

La 47ª edició de SEPOR ha estat “un èxit rotund que ha trencat amb totes les barreres, demostrant que el certamen manté la confiança de tècnics, professionals, empresaris i consumidors”. Així s’ha expressat Patry Bermúdez, gerent de la Feria Ganadera, Industrial y Agroalimentaria SEPOR, amb seu a Lorca (Múrcia), i que s’ha celebrat aquesta setmana del 15 al 18 de setembre.

“Estem molt contents per la gran afluència de gent de dins i fora del sector, que especialment el dimecres per la tarda va omplir els pavellons de SEPOR”, ha afirmat Bermúdez, que ha informat que s’han superat els 70.000 visitants”, uns 10.000 més que en l’edició anterior.

La Gerent de SEPOR ha destacat el ple absolut que han tingut algunes de les trobades entre tècnics i científics, i en especial el Simposi Internacional i la Jornada d’Avicultura, que aquest any s’ha celebrat per primera vegada, i que es un símbol de l’expansió de la fira i de la seva aposta pel conjunt de la ramaderia.

Conscients de la importància d’estar present a les fira de referència per al sector porcí, Rotecna ha estat aquests dies a la fira de SEPOR. La millor manera d’estar al costat i a prop dels ramaders, mostrar l’àmplia oferta de productes de la companyia i conèixer quines són les tendències i les noves necessitats del sector.


FONT: SEPOR

FOTO: 3tres3

Data de publicació: 19/09/2014