EL PORC DE CAPA BLANCA ÉS IDONI PER ALS NENS

La seva carn és una excel•lent font de proteïnes, minerals i vitamines

La carn de porc de capa blanca és un aliment fonamental per a les etapes de creixement i desenvolupament dels nens gràcies a la seva alta densitat nutricional. Així ho recull el “Dossier científic sobre carn de porc i productes carnis”, elaborat per la consultora SPRIM.

Segons indica l’informe, la carn fresca de porc de capa blanca, especialment les peces magres, és un aliment que encaixa perfectament en una alimentació infantil variada i equilibrada per aconseguir un creixement i un desenvolupament òptims. També és una excel·lent font de proteïnes, així com de minerals i vitamines.

Al llarg de totes les activitats diàries l’organisme dels més petits pateix un desgast dels diferents teixits: ossi, muscular, etc. Les proteïnes intervenen en la formació de teixits i en la reparació diària d’aquest desgast.

A més, la carn de porc de capa blanca admet tot tipus de preparacions culinàries amb poca adició de sal i greixos, i són fàcils de preparar amb diferents acompanyaments com verdures, pasta, llegums i fruits secs.

Les recomanacions dels experts indiquen que dins de l’alimentació dels nens hi ha d’haver tres o quatre racions de carn fresca a la setmana, sent la carn de porc una bona alternativa.


FONT i FOTO: INTERPORC 

Data de publicació: 24/09/2014