EL COL•LEGI DE VETERINARIS DE LLEIDA CELEBRA EL SEU SOPAR

Es preveu que hi assisteixin unes 150 persones vinculades al sector

El Col·legi de Veterinaris de Lleida organitza un any més, juntament amb la col·laboració d’unes 90 empreses, entre elles Rotecna, el sopar anual per reunir a tots els professionals de la província.

Com és habitual el sopar es fa la setmana del 4 d’octubre en motiu de Sant Francesc d’Assis, patró dels veterinaris. Enguany el sopar es fa aquest divendres dia 3 d’octubre al restaurant la Boscana, a Bellvís. L’organització preveu que assisteixin unes 150 persones, una xifra similar a la d’anys anteriors.

El sopar serveix, a més de per fer valoració de l’any, per fer un reconeixement als nous col·legiats, recordar aquells que ens han deixat i lliurar el Premi Veterinari de l’Any. Al final del sopar, es fa un sorteig dels regals que han proporcionat les empreses col·laboradores.

Amb la voluntat d’estar al costat de tots els professionals que intervenen d’una o alta manera per vetllar per un bon procés de producció dins de les explotacions porcines, Rotecna col·labora anualment en la celebració del sopar del Col·legi de Veterinaris de Lleida.


FONT: COVLL 

Data de publicació: 30/09/2014