INTEPORC ES POSICIONA AL MERCAT POLONÈS

La Interprofessional participa a la fira Polagra Food, a Poznan

La Interprofessional del Porc de Capa Blanca (INTERPORC) ha començat les seves accions de promoció a Polònia en un escenari únic: Polagra Food, una de les fires d’alimentació més importants d’Europa que se celebra a Poznan, un dels principals centres de negoci del país.

Així , fins a aquest dijous 2 d’octubre, INTERPORC estarà present a la fira amb un estand institucional. Durant el certament s’han presentat les principals qualitats de l’àmplia i variada gamma de productes derivats del porc de capa blanca espanyol i, a més, s’han organitzat degustacions de productes, demostracions de tall, tallers de presentació i emplatat, així com altres tallers com l’aprofitament d’embotits curats, pernils i productes cuits a càrrec del mestre tallador Sergio Bellido.

A més, durant els dies que INTERPORC està a Poznan, s’han programat una sèrie de trobades amb importadors locals amb la finalitat de poder conèixer de primera mà les necessitats i oportunitats de negoci que el mercat polonès presenta per als productors espanyols.

Després del pas per Polagra Food, INTERPORC continuarà la seva gira a Varsòvia, la capital de Polònia, on realitzarà un acte de presentació a la residència de l’ambaixador d’Espanya amb la presència de més de 150 professionals del sector, membres de l’Acadèmia de Gastronomia Polonesa i diferents personalitats. En aquest acte, s’incidirà de nou en la qualitat, la seguretat i la traçabilitat dels productes carnis del  porc de capa blanca espanyol, així com en la capacitat d’abastament.

Les accions a Polònia finalitzaran amb una trobada a Cracòvia, el principal nucli turístic del país, amb presència de les cadenes hoteleres més importants. En aquesta trobada es pretén obtenir informació necessària per facilitar la introducció i el posicionament de les empreses espanyoles en aquest important mercat.

Polònia és un país emergent on les importacions de carn de porc han augmentat en més d’un 200% des de l’any 2006 i on Espanya, actualment, ocupa el cinquè lloc en volum de vendes amb més de 31.500 tones/any.


FONT: INTERPORC

Data de publicació: 02/10/2014