JORNADES SOBRE LES NOVES TECNOLOGIES AL SECTOR PORCÍ

Zoetis celebra dues sessions dirigides a Veterinaris especialistes en porcí

Zoetis, a través del seu programa de serveis de valor afegit VetSupport+, va celebrar el passat 1 i 2 d’octubre dues Jornades Tècniques dirigides a veterinaris especialistes en porcí, sobre les noves tecnologies i les teràpies aplicades al sector porcí.

La primera de les jornades es va celebrar a l’Agrupació de Defensa Sanitaria (ADS) de Porcí de Tauste, a Saragossa,i la segona va tenir lloc a Tres Cantos, a Madrid.

En ambdues jornades, Walter Signorini, enginyer electrònic, va presentar un sistema per a la detecció del cel amb l’objectiu de reduir al mínim els errors per optimitzar al màxim la producció porcina, ja que la inseminació es realitza en el moment més adequat, fet que suposa un reducció de costos de gestió i una major productivitat.

També van participar com a ponents Javier Abadías i José Miguel Macarrilla, veterinaris especialistes en porcí de Zoetis, els quals van desenvolupar els protocols preventius per al control de les principals patologies que afecten al porcí.

A més, Alberto Álvarez, FoodChain Manager de Zoetis, va intervenir a la jornada del dia 2 d’octubre amb una exposició sobre la situació mundial i europea del mercat de la carn de porc.

 

FONT: Zoetis

Data de publicació: 14/10/2014