LA MINISTRA D’AGRICULTURA ESTARÀ ALS PREMIS PORC D’OR

Isabel García Tejerina entregarà el Premi Especial del MAGRAMA

La Ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, assistirà a la gala d’aquest any dels Premis Porc d’Or, que se celebrarà a Lleida el 21 de novembre, responent així a la invitació que el president de l’IRTA i conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Pelegrí, li va fer.

A poc més d’un mes per a la celebració de la Gala d’entrega dels Premis Porc d’Or, les comissions tècniques delegades pel jurat dels premis es troben aquests dies fent les visites a les granges nominades als dos principals, i més preuats, premis.

Aquests dos reconeixements són, el Premi Porc d’Or amb Diamant, que premia a la millor explotació porcina entre totes les nominades i que destaca pels seus excel·lents resultats productius en el seu conjunt, premiant el jurat no només els resultats, sinó l’equilibri entre la producció, el maneig i l’estat de l’explotació.

L’altre premi és el Premi Porc d’Or Especial del MAGRAMA, al qual poden aspirar totes les granges adherides al BDporc (Banc de dades de referència del porcí espanyol), independentment de la seva mida i que hagin o no estat nominades als Premis Porc d’Or. L’explotació porcina que, segons el jurat, compleixi més rigorosament la normativa de sanitat, benestar i medi ambient, serà la que rebi el Premi Porc d’Or Especial del MAGRAMA, que en aquesta edició comptarà amb la presència dels seus màxims responsables, la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina (que farà entrega del premi), i el Secretari General, Carlos Cabanas.


FONT: Irta 

Data de publicació: 17/10/2014