EL COVLL DISTINGEIX CRISTINA MASSOT ‘VETERINARI DE L’ANY’

El tradicional sopar de veterinaris va reunir 140 persones

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Lleida va celebrar el passat 3 d’octubre el tradicional sopar anual coincidint amb la festivitat del patró dels veterinaris, Sant Francesc d’Assís.

La festa va reunir al voltant de 140 persones i va tenir com un dels actes centrals l’entrega del Premi al Veterinari de l’Any. En aquesta ocasió, el guardó va ser per a Cristina Massot, Cap del Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d’Agricultura (DAAM) que va rebre el guardó, que s’entrega des de fa tres anys, de mans de la presidenta del Col·legi de Veterinaris de Lleida (COVLL), Carmen López. 

A l’hora de valorar els mèrits de la guardonada destaquen algunes tasques com el fet de desenvolupar el sistema d’identificació ramadera, apostar per la formació i organitzar  diferents cursos.

També es va tenir en compte la seva lluita pel manteniment de les ajudes a les ADS i el fet de facilitar la gestió telemàtica dels moviments de bestiar, a més de treballar en la sanitat dels animals de companyia i crear experts externs en salut de boví i porcí.

Durant el sopar es va premiar els nous col·legiats i es va tenir un record també pels veterinaris que malauradament han mort aquest any.

Com ja és tradicional es va realitzar el sorteig dels més de 90 regals que aporten els diferents patrocinadors, empreses i cases comercials que col·laboren amb el sopar. Precisament, en suport i reconeixement a la tasca realitzada per aquests professional, Rotecna col·labora anualment en el sopar del Col·legi de Veterinaris. 


FONT i FOTO: COVLL

Data de publicació: 20/10/2014