ROTECNA PRESENTA A EUROTIER LES SEVES NOVETATS

L'empresa es desplaça un any més a una de les fires del sector més importants

Una edició més Rotecna es desplaçarà de l’11 al 14 de novembre a Hannover, Alemanya, per participar a EuroTier 2014 (Hall 11 Estand E29). Convençuts de la importància de participar en els principals esdeveniments sectorials, Rotecna té presència a EuroTier, amb estand propi, des de l’any 2004 (des del 1996 amb productes).

La responsable de fires de Rotecna, Montse Guerrero, recorda que “el primer contacte de l’empresa amb EuroTier va ser fa 10 anys, quan hi vam anar amb un estand de 90 metres quadrats. Des de llavors hi hem anat cada edició”. En aquest temps l’empresa ha anat creixent i així s’ha evidenciat a la fira: incrementant la superfície d’exposició fins als 160 metres quadrats que hi haurà en l’edició d’enguany i aprofitant l’estada per presentar al mercat els nous productes. “La presència a fires és clau en les nostres accions de màrqueting amb finalitats comercials, ja que són un aparador al món per donar a conèixer la nostra marca i mostrar els nostres productes”, afegeix la Montse.

En aquesta edició d’EuroTier 2014, Rotecna exposarà alguns dels seus productes de més èxit i presentarà algunes de les novetats d’aquest 2014, entre les quals destaca l’aposta de l’empresa per crear una nova línia de producte amb els panells injectats de polipropilè per a separacions i la incorporació, a la ja àmplia gamma de dosificadors, del nou Five, el primer dosificador de Rotecna que es subministra desmuntat per optimitzar el transport.

El responsable comercial de Rotecna a Europa occidental, Òscar Toledano, valora positivament la presència de l’empresa en aquest certamen: “En els últims anys, EuroTier s’ha consolidat com una de les fires de referència a nivell mundial en tecnologia per a instal·lacions porcines. En aquest sentit, per a Rotecna és la fira més important”. Segons l’Òscar, un dels principals atractius d’EuroTier és que a més de ser un espai d’exposició, “és una fira que ens permet durant quatre dies i en un mateix espai trobar-nos amb els nostres distribuïdors, fer contactes amb nous clients i presentar els nous productes de l’empresa. Són uns dies de molta feina, però molt productius”.


Més informació: Rotecna World 20

FONT i FOTO: RotecnaPress

Data de publicació: 30/10/2014