PANELLS PER A SEPARACIONS EN CORRALS

Rotecna crea una nova família de productes i amplia la seva oferta

Amb més de 20 anys d’experiència en el desenvolupament i fabricació de productes plàstics destinats al sector porcí, Rotecna ha creat aquest 2014 una nova família de productes: els panells injectats per a separacions.

Per garantir el benestar dels animals, és imprescindible adequar la mida dels corrals a les seves característiques físiques en cada fase productiva, i els panells separadors, fabricats en diferents materials, són les peces idònies per complir amb aquest objectiu. No obstant això, en funció del tipus de panell que s’instal·li a l’explotació es podrà garantir, més o menys, la resistència i la durabilitat del sistema de separadors.

En aquest sentit, per donar respostes eficaces i eficients a les necessitats dels ramaders en l’allotjament dels animals, el departament de R+D de Rotecna ha dissenyat una nova família de productes: els panells injectats per a separacions. Uns panells que, gràcies al seu material altament resistent a la corrosió dels purins, als productes químics utilitzats per desinfectar i a altres agents corrosius, garanteixen al ramader una alta durabilitat. A més, la seva superfície llisa i sense porus, que repel·leix l’aigua i la brutícia, facilita la neteja i higiene dels panells per mantenir-los sempre en perfecte estat i en una òptimes condicions de salubritat.

Una altra de les principals avantatges dels panells injectats de Rotecna és el seu pes, molt més lleuger que les estructures de formigó o metàl·liques, fet que aporta múltiples avantatges en el transport, muntatge i  manipulació.

El disseny de l’estructura interna en forma de quadricula permet que la soldadura (sistema de placa calenta) sigui homogènia, estable i ferma, característiques que, sumades al segellat hermètic, donen als panells la robustesa que garanteix una gran durabilitat i resistència.

Models: cec i ventilat

La nova gamma de panells de Rotecna s’ofereix al client en dos models diferents, cec i ventilat. Amb una mides estàndard de 1000x1200x50 mm, els panells es poden fabricar i subministrar a qualsevol mida demanada pel client.


FONT: Informativo Porcino 62 

Data de publicació: 12/01/2015