ROTECNA PRESENTA AMB ÈXIT LES NOVETATS A EUROTIER

La fira alemanya va tornar a superar les seves expectatives en participació

EuroTier es consolida com una de les fires més importants per al sector porcí. Conscients de la importància d’estar presents a EuroTier, Rotecna es va desplaçar, un any més, a la ciutat alemanya de Hannover per estar a prop dels professionals i oferir solucions a les seves necessitats. “La nostra estada a EuroTier ha estat molt bona, vam rebre la visita del 70% dels nostres clients europeus, fet que demostra la importància d’aquesta fira al continent, a més de clients procedents d’altres parts del món, com Àsia, Amèrica o Oceania”, destaca l’Òscar Toledano, responsable comercial de Rotecna a l’Europa occidental.

Amb un estand de 180 m2, Rotecna va oferir a EuroTier una gran demostració dels principals productes de la firma: slats, tremuges, abeuradors, menjadors, dosificadors, els Ni-2, el Feeding Ball, les plaques calefactades,... i va aprofitar per presentar al sector porcí internacional les novetats de l’últim any: el FIVE, el primer dosificador de la firma que es subministra desmuntat per reduir costos, i els Panells per a separacions en corrals, una nova família de productes.

“La resposta dels nostres clients als panells ha estat molt positiva. D’entrada, perquè es tracta d’una nova gamma de productes, que ara també podran comprar a Rotecna i, per l’altra, perquè fins ara els nostres clients utilitzaven uns sistemes que no els aportaven les avantatges que els nostres panells tenen pel que fa el transport, el maneig i la higiene”, destaca l’Òscar.

Respecte al nou dosificador FIVE, que se suma a la àmplia gamma de dosificadors de Rotecna, l’única empresa que compta amb cinc models al mercat, Òscar assegura que es tracta d’un producte molt ben valorat per a l’exportació, ja que “amb el FIVE aconseguim reduir a un terç els costos del transport, un aspecte molt important per als nostres distribuïdors internacionals, que fan grans comandes de dosificadors”, ja que es tracta d’un producte que ocupa un percentatge important dins de l’equipament per a les explotacions porcines.

En conjunt, l’Òscar destaca l’èxit i la gran acceptació per part dels professionals de les noves propostes presentades per Rotecna a EuroTier. 


Font: Informativo Porcino 62

Data de publicació: 16/01/2015