CIMAG-GANDAGRO, FÒRUM D’ANÀLISI PER AL PORCÍ

La fira internacional es celebrarà del 19 al 21 de febrer

La fira professional Cimag-GandAgro 2015, que se celebrarà del 19 al 21 de febrer al recinte firal internacional de Galícia, es convertirà en un fòrum d’anàlisi d’aspectes de gran rellevància per a la producció en el sector porcí. Així, el certamen acollirà la 19ª edició del Monogràfic de Porcí, una cita ja consolidada que reuneix, en les seves diferent convocatòries, a productors i professionals del sector (a la passada edició hi van assistir prop de 200 persones).

En aquesta ocasió, la primera de les ponències es centrarà en els “Punts crítics en maternitat” i serà impartida per Albert Finestra, de Technical Support Consulting. Durant la seva intervenció analitzarà els punts que afecten als garrins des del seu naixement fins als seus 24-25 dies de vida (moment del deslletament) i explicarà aspectes que poden ajudar a solucionar-los i aconseguir la supervivència d’un major número d’ells, com són la qualitat de la temperatura, condicions de les instal·lacions o optimització de la higiene, per evitar la transferència de malalties. Treballar aquests aspectes ajudarà a una major rendibilitat de les explotacions i permetrà traslladarà als assistents idees pràctiques que poden aplicar a les seves granges.

Un altre aspecte que s’abordarà en aquest fòrum, organitzat el 20 de febrer per l’ADS (Associació de Defensa Sanitària) de Porcí de Silleda, seran les “Diarrees neonatals i post-deslletament”. Enric Marco, consultor porcí de Marco Vetgrup, serà el ponent de la conferència.

El Monogràfic del Porcí s’unirà a la part expositiva de la fira centrada en la porcicultura per convertir Cimag-GandAgro 2015 en un importat punt de trobada per als diferents agents relacionats amb el sector.

 

FONT: Premsa Cimag-GandAgro

Data de publicació: 09/02/2015