SEPOR ES CELEBRARÀ DEL 3 AL 6 DE NOVEMBRE

La fira acull el Simposi Internacional de Porcicultura

La fira ramadera, industrial i agroalimentària: Setmana Nacional del Porcí SEPOR, es celebrarà un any més a Lorca (Múrcia) del 3 al 6 de novembre. Enguany el certamen arriba a la seva 48a edició.

Des de l’organització de SEPOR s’han realitzat ja els primers contactes amb responsables de les institucions, federacions, associacions i empresaris per organitzar el Simposi Internacional de Porcicultura, una de les cites de referència d’aquesta fira.

L’any passat, més de 75.000 persones van visitar SEPOR, 500 de les quals eren tècnics, científics i professionals que van participar als tallers, a les Jornades Tècniques de vacum i al Simposi Internacional de Porcicultura, en una edició en què es va introduir per primera vegada el sector avícola, que serà a partir d’ara un habitual en les noves edicions.

Entre els temes previstos pel Simposi d’aquest any, destaquen la qualitat i internacionalització dels productes carnis, la normativa mediambiental, els nous reptes sanitaris, i altres com les exportacions, R+D+i,... La gerent de SEPOR, Patry Bermúdez, ha destacat la importància de la fira dins del sector agroalimentari, que s’ha convertit en una cita obligada a la qual assisteixen els millors científics i experts en el marc del Simposi Internacional de Porcicultura. 


Font: Premsa SEPOR

Data de publicació: 20/02/2015