ROTECNA PARTICIPA AL PLAN STAR PORCINO A ALCARRÀS

La IV edició es va centrar en les claus de futur i rendibilitat al sector

Més de 200 persones van assistir el passat dijous 26 de febrer a la IV edició del Plan Star Porcino que es va celebrar a la localitat d’Alcarràs (Lleida), i que va centrar les seves conferències en les claus de futur i rendibilitat al sector porcí, a partir de diferents temes d’interès com la productivitat, la sanitat, la nutrició i la genètica.

Rotecna, a més de patrocinar aquestes jornades, com fa anualment, aquest any també va participar en una de les taules rodones sobre: La situació sanitària actual, riscos i perspectives. El responsable comercial de Rotecna a l’Europa Occidental, Òscar Toledano, va presentar els nous panells injectats per a corrals, dissenyats per la firma com la millor solució per mantenir una bona higiene en les instal·lacions porcines i evitar problemes sanitaris. “Dins del maneig de tot dins-tot fora és extremadament important netejar i desinfectar adequadament entre els diferents lots d’animals. Per això, en equipament busquem superfícies llises, sense porus, segellades hermèticament i fàcils de netejar”, va destacar Toledano durant la seva intervenció.

En aquest sentit, Toledano va afegir que els nous panells injectats de Rotecna “són la millor alternativa als actuals sistemes de confinament” fets de formigó o pvc, materials que són difícils de netejar, oberts i porosos, fet que facilita l’acumulació de brutícia. “El panell que hem desenvolupat des de Rotecna està segellat hermèticament i soldat per tancar perfectament les connexions entre panells. A més, són lleugers, fàcils de manejar i molt duradors, per la seva alta resistència a tots els agents corrosius de les granges”. Finalment, va assenyalar Toledano: “És important invertir en superfícies llises i sense porus, ja que al ser fàcils de netejar suposen un estalvi de temps i d’aigua”.

Convençuts de la importància d’estar al costat dels ramaders i atendre a les necessitats del sector, Rotecna va estar present un any més en aquestes jornades organitzades per la revista Mundo Ganadero.


Font: RotecnaPress 

Data de publicació: 06/03/2015