ROTECNA ESTARÀ PRESENT A FIGAN 2015, A SARAGOSSA

Presentarà les seves novetats a la fira de referència del sector ramader espanyol

Rotecna es desplaça de nou a Saragossa per participar en la XII edició de FIGAN, la Fira Internacional de Producció Porcina. La firma comptarà una edició més amb un gran expositor on mostrarà la seva àmplia gamma de productes i exposarà les seves novetats més recents, entre les quals destaca la nova gamma de Panells injectats per a corrals, el dosificador FIVE i la renovada placa calefactada hidràulica de 60x40cm.

Conscients de la importància d’estar presents a les principals fires del sector i conèixer de primera mà les necessitats i els dubtes que els ramaders puguin tenir, l’equip comercial de Rotecna atendrà des de l’estand de l’empresa (Pavelló 4 Estand D-E/29-46) a les qüestions que puguin fer-los els professionals.

FIGAN 2015

Del 17 al 20 de març, FIGAN tornarà a ser el punt de trobada per a l’anàlisi del present i futur del mercat ramader. La fira comptarà una edició més amb una àmplia zona d’exposició que concentrarà, en un mateix espai, les principals firmes del sector, les quals presentaran les seves últimes novetats.

En aquest sentit, es presentaran les últimes innovacions tècniques del sector en matèria de maquinària, equipament i instal·lacions, gestió mediambiental, sanitat, millora genètica, alimentació i informàtica aplicada, entre altres.

D’altra banda, la fira també oferirà un extens programa d’activitats i jornades tècniques que comptaran amb la participació de destacats experts del sector. 


Font: RotecnaPrees / FIGAN

Foto: RotecnaPress

Data de publicació: 12/03/2015