GRAN AFLUÈNCIA DE PÚBLIC A L’ESTAND DE ROTECNA A FIGAN

La firma presenta aquesta setmana les seves novetats a FIGAN 2015

Figan 2015 ha obert aquest dimarts les portes a una nova edició de la fira amb una clara aposta per la innovació i la tecnologia com a pilars essencials per al desenvolupament i el progrés del sector ramader. Coincidint amb la importància d’apostar per la innovació, el disseny i la creació de nous productes, Rotecna està aquests dies present a la Fira Internacional de la Producció Animal FIGAN, a Saragossa, per mostrar la seva àmplia gamma de productes i presentar les últimes novetats de la firma com són els panells per a corrals, el dosificador FIVE i les noves mides de plaques calefactades. El Feeding Ball, els Ni-2, la vàlvula VRH-3 i l’àmplia oferta de tremuges són altres dels productes que més interès estan generant entre els professionals que aquests dies visiten la fira i fan parada a l’estand de Rotecna amb una gran afluència de públic.

A més, de l’assistència a FIGAN d’una bona representació dels distribuïdors nacionals de Rotecna, la firma compta aquests dies amb la presència d’alguns dels seus distribuïdors internacionals a països com Perú, Guatemala, Brasil i Filipines.

Durant tots els dies de la fira i per donar resposta als dubtes i a les preguntes que els professionals puguin tenir sobre equipament porcí, l’equip de comercials de Rotecna està present a l’estand de la fira situat al Pavelló 4 Estand D-E/29-46.


Font/Foto: RotecnaPress

Data de publicació: 18/03/2015