ELS PREMIS PORC D’OR 2015 JA TENEN NOMS

Un total de 48 premis valoren la professionalitat del porcí espanyol

Els premis Porc d’OR 2015 a l’excel·lència en la producció porcina ja tenen propietaris. La decisió la va prendre el jurat dels premis el passat 3 de juliol a Lleida. Durant la reunió els integrants del jurat van decidir les 120 nominacions per a la 22a edició dels premis Porc d’Or d’entre 800 explotacions analitzades adherides al BDporc (Banc de Dades de Referència del Porcí Espanyol), i, a continuació, van escollir els 45 premiats per cada categoria i per cada criteri, d’acord amb els criteris reguladors i al reglament dels premis Porc d’Or. Cal destacar en aquesta nova edició la millora anual de l’eficiència i dels resultats tècnics per part de les explotacions.

A aquests 45 guardons se’ls ha d’afegir els tres premis especials: premis Porc d’Or amb Diamant; premi Porc d’Or del MAGRAMA a “Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient”; i el premi a la Màxima Productivitat Numèrica.

D’aquesta manera, els premis Porc d’Or es concedeixen a les granges que envien periòdicament les seves dades al BDporc, d’acord als criteris de Nombre de garrins deslletats per truja de baixa (LDCB), Índex de part (TP) i Productivitat Numèrica (PN).

La 22a edició de la gala d’entrega dels premis Porc d’Or se celebrarà aquest any a Lorca (Múrcia)  el 6 de novembre. Els premis compten un any més amb el suport, com coorganitzadors, de l’empresa de salut animal Zoetis i de la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (Interporc), a més de l’Ajuntament de Lorca.


FONT: Nota IRTA 

Data de publicació: 09/07/2015