ROTECNA PRESENT A UNA DE LES CITES MÉS IMPORTANTS

Agrofarm-Rusia obra les seves portes, del 19 al 21 de gener, amb 360 expositors

Rotecna serà present a la pròxima edició de la fira Agrofarm, que se celebrarà al Pavelló 75 del Centre d'Exposicions de Moscú (Rússia), amb un estand propi de 60 metres quadrats, on presentarà els seus productes i novetats.   

La fira arriba enguany a la seva desena edició i es consolida com un dels esdeveniments de referència pels productors russos i proveïdors del país i internacionals. L'exposició internacional, bianual, continua creixent i aquest any comptarà amb la presència de 360 expositors de 27 països. L'acte inclourà un ampli programa format per conferències, exposicions, premis i trobades entre professionals del món de la ramaderia. 

Agrofarm compta amb el suport del Ministeri d'Agricultura de Rússia i es considera una de les principals plataformes per promoure la producció animal al país europeu.  A la seva darrera edició, la fira va superar els 120.000 visitants professionals, en un moment marcat per l'embargament rus al porcí procedent de la Unió Europea, Estats Units i Canadá. 

Data de publicació: 12/01/2016