ELS PRODUCTES ROTECNA TRIUNFEN A GUATEMALA

Gracoinsa comercialitza productes Rotecna des de fa 22 anys

Gracoinsa és una empresa de Guatemala dedicada a la importació i distribució d'equips i materials per la tecnificació i el funcionament d'explotacions pecuàries.

L'any 1994 Gracoinsa es converteix en el primer distribuïdor de productes Rotecna a Amèrica Central.

Tot i que en un primer moment els productes Rotecna no tingueren l'acollida que s'esperava en el mercat guatemalenc, ja que 22 anys enrere les explotacions porcines es caracteritzaven per ser extensives i quasi sense cap tecnificació, Gracoinsa va continuar apostant per Rotecna. Actualment la firma guatemalenca s'esforça per ampliar la gamma de productes que ofereix als ramaders, amb l'objectiu d'anar de la mà de les innovacions amb què Rotecna treballa contínuament i comercialitza amb èxit tremuges, plats, slats, abeuradors, sistemes automàtics d'alimentació i plaques de calefacció per a garrins.

És per això que l'actual gerent de la firma, Emilio Díaz Nulia, considera que representar Rotecna a Guatemala aferma a Gracoinsa en el mercat porcí com una empresa fiable i compromesa amb el desenvolupament i rendibilitat de les explotacions del sector.

Amb tot això, els productes Rotecna es perfilen com una eina important per tal que el sector porcí guatemalenc afronti la globalització i les exigències del mercat. 

Data de publicació: 15/04/2016