ROTECNA VIATJA FINS A PORCIAMÉRICAS, A COLÒMBIA

L’esdeveniment reuneix a tota la indústria porcina per enfortir el gremi

Rotecna participa, una vegada més, en un dels esdeveniments més importants del sector porcí a Colòmbia i tota Amèrica Llatina, Porciamèricas. Es tracta d’un congrés bianual que reuneix tota la indústria en un mateix escenari, amb l’objectiu de potenciar les fortaleses i posicionar el gremi porcí en un mercat cada vegada més competitiu.

El congrés, que es celebra entre el 13 i el 15 de juliol, té lloc al Estelar Santmar Hotel y Centro de Convenciones, a la ciutat de Santa Marta. En la seva cinquena edició, compta ja amb la presència de més de mil persones, en la seva majoria productors de carn, tècnics, estudiants, i altres professionals relacionats amb el sector porcí.

Porciaméricas ofereix cada edició resultats econòmics, socials i publicitaris, i és que l’esdeveniment no compta sols amb una agenda acadèmica que aborda temes especialitzats en porcí, sinó que també proporciona una excel·lent plataforma per a què les empreses del sector ofereixen els seus productes i serveis en una mostra comercial que roman oberta durant els tres dies.

Rotecna, per la seva part, és present a l'esdeveniment a través del seu distribuïdor colombià, Oscar Arboleda.

Data de publicació: 14/07/2016