ROTECNA INICIA UNA RONDA DE VISITES ALS SEUS CLIENTS

En aquestes s'imparteixen 'trainings' sobre els productes Rotecna

Des de Rotecna hem iniciat recentment una ronda de visites a clients i distribuïdors internacionals, per tal de presentar els nous productes de la marca, parlar de la filosofia innovadora de Rotecna i fer una training sobre les aplicacions i els avantatges dels nostres productes per a explotacions porcines. 

Hongria, Xina i diversos països d'Amèrica del Sud, han estat algunes de les parades que s'han fet al llarg d'aquest mes de juliol. En aquestes visites, els nostres comercials han fet trobades i han impartit trainings als distribuïdors dels diferents països, els quals al llarg dels darrers anys han anat confiant en la nostra empresa i ampliant la gamma de productes Rotecna que ofereixen als seus clients. 

Gràcies a aquesta iniciativa, els distribuïdors internacionals de Rotecna poden conèixer de primera mà totes les característiques, usos i beneficis de l'àmplia gamma de productes de la firma; terres, tremuges, dosificadors, etc. Entre els nous productes sobre els quals s'ha incidit més, destaca la nova família de panells i semipanells, per construir corrals, fer divisions i recobrir parets. 

En els pròxims mesos es continuarà fent aquesta tasca formativa i informativa entre els nostres distribuïdors internacionals presents en més de 80 països.

Data de publicació: 04/08/2016