LA GRANJA MARGANELL ACONSEGUEIX EL PORC D’OR DIAMANT

La Granja Sant Martí rep el Porc d’Or a la Màxima Productivitat

La Granja Marganell, situada a la localitat del mateix nom, a Barcelona, de l’empresa Pinsos Grau S.A, ha sigut la protagonista de la XXIII gala d’entrega dels premis Porc d’Or la nit del 4 de novembre a Vic, després de guanyar el màxim guardó, el premi especial Porc d’Or amb Diamant. La Granja Sant Martí, de la mateixa empresa, ha batut un  nou rècord de productivitat numèrica al rebre, per tercer any consecutiu, el Porc d’Or a la Màxima Productivitat, amb 37,26 garrins deslletats per mare i any.

El tercer premi especial, el Porc d’Or del Magrama a “Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient” ha anat a parar a Zamora, concretament, a la localitat de San Cebrián de Castro, on se situa la Granja Sanglas, de l’empresa Grup Batallé.

Per comunitats autònomes, Catalunya, encara que amb cinc premis menys que l’any anterior, es posiciona un any més en el primer lloc de la classificació de premiats, amb tretze estatuetes, de les quals deu les ha aconseguit Barcelona, dos Lleida i una Tarragona. La segueix, com és habitual, Aragó, amb deu guardons que s’han distribuït: cinc a Osca, quatre a Saragossa i un a Terol, Castella i Lleó aconsegueix posicionar-se al tercer lloc de la classificació, molt a prop de l’Aragó, triplicant el nombre de premis que va aconseguir l’any passat, amb nou estatuetes: dos per Segovia, Sòria i Zamora; i una per Burgos, Palència i Valladolid.

La gala de celebració dels Porc d’Or ha tornat a Vic, on ja es va celebrar en dues ocasions. Així, prop de 1.000 professionals, entre productors i tècnics de tota Espanya, empreses i personalitat lligades a la porcicultura, així com autoritats locals, autonòmiques i nacionals, han participat en el gran esdeveniment anual del sector porcí. 


Font i Foto: AGA Comunicación. 

Data de publicació: 08/11/2016