ROTECNA PRESENTA LES SEVES NOVETATS A AGROFARM

El Dositronic, una de les últimes innovacions de la firma

L’equip comercial de Rotecna està present aquesta setmana a Moscou  (Rússia) per estar present a Agrofarm. A l’estand de Rotecna, el visitant podrà trobar les últimes novetats de la firma, a més d’una destacada representació dels seus principals productes.

Entre les novetats que Rotecna presentarà, destaca el Dositronic, un sistema de gestió integral d’alimentació electrònica per a truges en gestació i maternitat. Aquest nou dosificador està equipat amb un sensor a la menjadora que permet transmetre la informació sobre el comportament de consum de les truges a un software de gestió centralitzat, PDA i altres dispositius mòbils. Amb el Dositronic el ramader podrà individualitzar i optimitzar l’alimentació de les mares de forma senzilla i eficaç. A més, podrà corregir ‘in situ’ els paràmetres bàsics de la corba d’alimentació de cada truja.

Per una altra banda, el dosificador SIX-D per a doble línia d’alimentació és una altra de les novetats. Aquest dosificador facilita el maneig en aquelles fases productives en què es treballa amb la possibilitat de subministrar més d’un pinso. Gràcies al seu disseny, que permet connectar simultàniament dos línies d’alimentació independents, el SIX-D ofereix la possibilitat de canviar d’un pinso a un altre amb molta facilitat.

Finalment, el visitant d’Agrofarm assistirà a la presentació de la marca TecnaPur, dedicada a la gestió de residus ramaders i que irromp en el mercat amb el separador de sòlids TP-01, una solució econòmica i eficaç en la separació de purins. 

 

Data de publicació: 08/02/2017