ROTECNA PRESENTARÀ A SANT JOSEP LA MARCA TECNAPUR

Una nova línia de productes per al tractament de residus ramaders

Rotecna estarà aquesta setmana, del 17 al 19 de març, a Fira Sant Josep de Mollerussa, on presentarà la nova línia de productes TecnaPur dedicada al tractament de residus ramaders.

Els visitants podran veure ‘in situ’ l’innovador Separador de Sòlids TP-01 de TecnaPur. La nova marca tindrà presència en el Sector 10 – Parcel·la 30 dels pavellons exteriors (davant dels pavellons firals), on personal tècnic i comercial atendran totes les consultes.

La possibilitat de realitzar des de la mateixa granja la separació de la fase líquida i sòlida dels purins permet gestionar la mateixa quantitat de dejeccions amb fins a un 20% menys d’hectàrees de terreny i treure uns ingressos extres de la fase sòlida.

El Separador de Sòlids TP-01 es presenta com la solució més econòmica i eficaç en la separació de purins. Construït totalment en acer inoxidable, aquest separador realitza les tres funcions bàsiques de filtratge, premsat i rascat en un únic equip. A més, compta amb un innovador i únic sistema patentat de tamisos de doble premsat i rascat amb forats rodons.

Amb un consum inferior a 0,75 kW/hora, molt per sota del consumo  mitjà de l’oferta de màquines existent actualment al mercat, el Separador de Sòlids TP-01 permet tractar fins a 20 m3/h (en funció dels sòlids presents). 

Data de publicació: 15/03/2017