ROTECNA PRESENTA LES SEVES NOVETATS A VIV ASIA

El Dositronic, una de les últimes innovacions de la firma aquest 2017

L’equip comercial de Rotecna està present aquesta setmana, del 15 al 17 de març, a VIV Àsia, a Bangkok (Tailàndia). A l’estand de Rotecna, el visitant pot trobar les últimes novetats de la firma, a més d’una destacada representació dels seus principals productes. 

Entre les novetats que Rotecna presenta a Bangkok, destaca el Dositronic, un sistema de gestió integral d’alimentació electrònica per a truges en gestació i maternitat. Aquest nou dosificador està equipat amb un sensor a la menjadora que permet transmetre la informació sobre el comportament de consum de les mares a un software de gestió centralitzat. Amb el Dositronic el ramader podrà individualitzar i optimitzat l’alimentació de les truges de manera senzilla i eficaç. A més, podrà corregir ‘in situ’ els paràmetres bàsics de la corba d’alimentació de cada mare. 

Per una altra banda, el dosificador SIX-D per a doble línia d’alimentació és una altra de les novetats. Aquest dosificador facilita el maneig en aquelles fases productives en què es treballa amb la possibilitat de subministrar més d’un tipus de pinso. Gràcies al seu disseny, que permet connectar simultàniament dues línies d’alimentació independents, el SIX-D ofereix la possibilitat de canviar d’un pinso a un altre amb molta facilitat. 

Finalment, el visitant de VIV Àsia assistirà a la presentació de la marca TecnaPur, dedicada a la gestió de residus ramaders i que irromp al mercat amb el Separador de Sòlids TP-01, una solució econòmica i eficaç en la separació de purins. 

Data de publicació: 16/03/2017