ROTECNA PRESENTARÀ A FIGAN LES SEVES ÚLTIMES NOVETATS

La firma presenta el SIX-D, dosificador per a doble línia d’alimentació

Una edició més Rotecna aprofitarà la seva presència a FIGAN per presentar al mercat espanyol les seves últimes novetats en equipament per a explotacions porcines.

En un ampli estand, ubicat al Pavelló 4 – Carrer D/E-29/46, la firma mostrarà la seva àmplia gamma de productes i presentarà els seus últims llançaments per al sector.

A més de les novetats ja anunciades en els últims dies, com el Separador de Sòlids TP-01 de TecnaPur i el dosificador electrònic Dositronic, la firma presentarà el nou SIX-D, un dosificador per a doble línia d’alimentació, i els nous models d’slats.

SIX-D

Rotecna ha creat el dosificador SIX-D per facilitar el maneig de l’alimentació en aquelles fases productives en les quals es treballa amb la possibilitat de subministrar més d’un tipus de pinso, com són gestació, maternitat i engreix amb alimentació restringida. La principal peculiaritat del SIX-D és el seu disseny, el qual permet connectar simultàniament dues línies d’alimentació diferents amb caiguda directa al cos del dosificador.
Per una altra banda, el SIX-D permet dosificar quantitats molt petites d’aliment, una opció molt pràctica a maternitat durant els primers dies després del part (quantitat mínima de 0,22 litres de pinso granulat i 0,19 litres de farina).

Nous Slats

L’àmplia oferta d’slats, la més gran del mercat, continua creixent. Així, la firma ha llançat al mercat tres nous models d’slats:

- Slat 600x400 Comfort: Dissenyat per maximitzar la confortabilitat de la mare amb una superfície ondulada que garanteix una molt bona adherència de l’animal i una gran superfície de descans sense arestes.

- Slat 600x800 Cec: És el més gran de les seves característiques, fet que permet cegar àmplies superfícies i crear zones de confortabilitat sense corrents d’aire per protegir als animals d’una exposició directa a les emissions d’amoníac procedents de les fosses de purins.

- Slat Fundició 600x600 Cec 10% Open: Aquest slat ofereix la possibilitat de crear una superfície parcialment cegada sota de les truges a les places de maternitat, per millorar el seu benestar. A més, el seu disseny pot solucionar els problemes de llagues a les espatlles de les mares.

 

Més informació: Informativo Porcino 70 i 71

Data de publicació: 24/03/2017