EL DOSITRONIC I EL SEPARADOR DE SÒLIDS TP-01 PREMIATS

Rotecna ha rebut els premis a FIGAN en la categoria d’Avenç Tecnològic

El Dositronic i el Separador de Sòlids TP-01 de TecnaPur han estat premiats aquest dimecres durant la celebració de FIGAN Saragossa en la categoria d’Avenç Tecnològic. Una representació de l’organització de FIGAN han fet entrega aquest dimecres dels premis al Director Comercial de Rotecna, Bartomeu Morera.

Separador de Sòlids TP-01 de TecnaPur

El Separador disposa d’una gran superfície de filtratge que permet tractar fins a 20 m3/h (en funció dels sòlids presents) amb un consum inferior a 0,75 kW/hora, molt per sota del consum mitjà de l’oferta de màquines existent actualment en el mercat, fet que suposa un important estalvi en costos energètics. 

Per una altra banda, el Separador disposa d’un exclusiu i patentat sistema de retenció de plàstics i sòlids no desitjats, no sent necessària la instal·lació de bombes trituradores, fet que permet generar un compost d’alta qualitat i no contaminar els sòls amb plàstics procedents de cròtals, catèters...

Dositronic

El Dositronic és un sistema de gestió integral d’alimentació electrònica que permet automatitzar de manera individualitzada el consum de les mares a maternitat. Amb un software que ofereix possibilitats il·limitades de corbes d’alimentació, el Dositronic permet que cada ramader pugui dissenyar aquella estratègia que millor s’adapti a la genètica de les seves mares i al seu sistema de maneig. 

El ramader pot controlar l’alimentació de totes les truges i processar totes les dades des d’un ordinador central, així com des de qualsevol punt de l’explotació a través d’una PDA o Smartphone. El model Dositronic Plus també permet modificar els paràmetres bàsics de la corba d’alimentació de cada mare a la mateixa plaça, a través d’un còmode i senzill panell de botons. 

Data de publicació: 31/03/2017