54 NOMINACIONS EN ELS PRIMERS PORC D’OR IBÈRIC

Zafra (Badajoz) acollirà el divendres la gala d’entrega de premis

Un total de 24 granges estan nominades a la primera edició dels Premis Porc d’Or Ibèric. Castella i Lleó amb 26 nominacions i deu granges, Extremadura amb 24 nominacions i 12 granges i Andalusia amb 4 nominacions i dos granges, es disputen els premis Porc d’Or Ibèric.

A l’igual que en l’edició dels premis de capa blanca, Rotecna també patrocina aquesta nova convocatòria que reconeixerà les millors explotacions de reproductores de porcí ibèric d’Espanya.

Per aquesta primera edició, el BDporc-i ha analitzat més de 500.000 reproductores d’explotacions porcines ibèriques repartides per tot el territori nacional, que s’han adherit voluntàriament al BDporc-i.

Premis especials

Tres explotacions de Castella i Lleó, dos de Segovia i una de Valladolid, opten al màxim guardó, el premi especial Porc d’Or Ibèric amb Diamant.

En el cas del premi especial Porc d’Or Ibèric MAPAMA a “Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient”, estan nominades dues granges de Castella i Lleó i una d’Extremadura.

Finalment, el tercer premi especial Porc d’Or Ibèric a la Màxima Productivitat Numèrica s’atorgarà a aquella granja que obtingui el màxim de garrins deslletats per mare productiva i any. 


Més informació: Informativo Porcino 71

Data de publicació: 18/04/2017