Benvinguts a Rotecna

Rotecna, S.A. està a Agramunt (Lleida, Espanya) i des de 1991 ens dediquem a la fabricació i comercialització d’equipament destinat a explotacions porcines. El primer producte, la tremuja d’engreix Grow Feeder, ha anat adaptant-se i evolucionant al mateix pas que Rotecna, i avui continua essent el producte estrella. L’expansió de l’empresa, des d’aquest primer producte fins a l’extensa gamma actual, ha estat ràpida i continuada.

L’èxit s’ha fonamentat en la qualitat i la innovació, en l’actitud emprenedora i l’afany per estar present en tots els mercats mundials. Aquestes han estat, des de l’inici, les directrius.

Rotecna és líder en el sector i actualment pot enorgullir-se de tenir la gamma més extensa de productes fabricats exclusivament per al sector porcí.

Rotecna ha assentat uns fonaments molt sòlids i el seu continu creixement en dóna fe: l’exportació arriba gairebé al 70% de la producció, amb més de 80 països on té punts de distribució.

La conjuntura actual, amb la reestructuració que estan patint els mercats, no deixa espai per quedar-se enrere i a Rotecna sabem, ara més que mai, que per la nostra política d’internacionalització s’ha de posar tot l’esforç en la innovació i tecnificació dels nostres productes per a ser competitius en aquests mercats.

D’aquest esforç es desprèn un procés continu d’inversió pel que ha d’apostar avui, per seguir estant presents demà.

Benvinguts a Rotecna