FIVE, EL DOSIFICADOR MÉS ECONÒMIC

El primer dosificador de Rotecna que es subministra desmuntat

L’alimentació representa més del 70% dels costos de producció en una explotació porcina, de manera que cal estudiar molt bé quin sistema d’alimentació volem instal•lar per optimitzar al màxim els costos. Racionar amb exactitud la quantitat diària d’aliment que subministrem als animals permet, d’una banda , cobrir les seves necessitats alimentàries i, alhora, optimitzar el consum de pinso i reduir el seu malbaratament, fet que influeix en el balanç econòmic i productiu de l’explotació. En aquest sentit, és un fet que els dosificadors són, amb diferència, el sistema d’alimentació més estès per les truges a les fases de gestació i maternitat. 
Conscients de la importància d’aquest producte en el conjunt de l’equipament per al sector porcí, Rotecna compta amb una amplia gamma de dosificadors, des dels models més complets en  prestacions als més bàsics, que s’adapten a tot tipus d’instal•lacions i necessitats. 

Nou dosificador Five 
Per completar la seva família de dosificadors, Rotecna ha dissenyat el nou FIVE: un dosificador amb 7 litres de capacitat i sistema de bola. Es tracta del primer dosificador de la firma que es subministra desmuntat per optimitzar el transport i aconseguir un important estalvi econòmic, fins a reduir en un 50% el cost del transport. D’altra banda, cal destacar que el nou dosificador Five ha estat especialment dissenyat per un fàcil i ràpid muntatge.
El Five ofereix al ramader la possibilitat de muntar el sistema d’obertura de la bola per cable o per descàrrega tubular, permet regular amb exactitud la quantitat d’aliment que es vol subministrar a cada animal i disposa d’una tapa per facilitar la seva neteja. L’envàs d’aquest nou dosificador amb forma cònica és, a més, translúcid per tal de visualitzar fàcilment el seu interior. 
Amb la incorporació del Five, Rotecna es consolida com l’empresa del sector amb la gamma més amplia de dosificadors que hi ha al mercat, amb cinc models totalment diferenciats.

CARACTERÍSTIQUES

AVANTATGES

- 7 litres de capacitat

- Es subministra desmuntat

- Apte per a sistema de descàrrega tubular i de cable

- Dipòsit translúcid i amb forma cònica

- Apilable, fet que economitza el transport

- Més econòmic

- Fàcil muntatge

- Molt fàcil regulacióFONT: Informativo Porcino 61
FOTO: RotecnaPress

Data de publicació: 10/10/2014