LLEIDA ACULL AQUEST DIVENDRES ELS PREMIS PORC D’OR

Una granja catalana, una navarresa i una aragonesa opten al Porc d’Or de Diamant

La XXI edició dels Premis Porc d’Or s’atansa. Aquest divendres 21 de novembre a Lleida, coneixerem a les granges mereixedores d’aquests prestigiosos premis a l’excel·lència en la producció porcina. A la gala d’entrega dels Premis Porc d’Or, amb la qual col·labora Rotecna per estar al costat dels professionals en una nit en què es reconeix la bona feina que fa el sector, es preveu una assistència de més de 650 professionals de la porcicultura, entre ramaders de tota Espanya, empreses i personalitats vinculades a aquest sector, així com autoritats locals, autonòmiques i nacionals.

Entre aquestes, aquest any els premis comptaran amb la presència de la ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, que farà entrega del Premi Porc d’Or Especial del MAGRAMA. També assistirà el secretari general d’Agricultura i Alimentació, Carlos Cabanas.

Al Premi Porc d’Or Especial del MAGRAMA poden aspirar totes les granges adherides al BDporc (Banc de dades de referència del porcí espanyol), independentment de la seva mida i que estiguin o no nominades als premis. En aquesta edició són candidates: Granja Albesa Ramadera de Piensos Costa, situada a la localitat d’Albesa (Lleida), Granka Cirujano de JYSAPS, localitzada a La Pueblanueva (Toledo) i la Granja Roitegui de l’empresa Integraciones Biológicas, situada a Vitòria (Àlaba).

Pel que fa al màxim guardó, el Porc d’Or de Diamant, en aquesta ocasió, les explotacions candidates són: la granja Miguel Ángel Vergara de l’empresa Miguel Ángel Vergara – INTIA, situada a Zurucuain (Navarra), la granja Sant Martí de l’empresa Pinsos Grau SA, situada a Sant Martí de Centelles (Barcelona) i la granja Impoala de Piensos Costa, situada a Zuera (Saragossa).

El premi Porc d’Or de Diamant es concedeix a l’explotació que es consideri com la millor de entre totes les nominades a qualsevol categoria i que destaca pels seus excel·lents resultats productius en el seu conjunt, premiant el jurat no només aquests resultats, sinó l’equilibri entre la producció, el maneig i l’estat de l’explotació.

Actualment, en la seva XXI edició, els premis Porc d’Or, no només estan consolidats, sinó que constitueixen tot un referent per a les empreses i les granges de porcí espanyoles, que veuen en ells un reconeixement a l’excel·lència en el treball.


Font: Nota de premsa Porc d'Or

Data de publicació: 20/11/2014