CATALUNYA S’EMPORTA ELS TRES PREMIS ESPECIALS PORC D’OR

Granja Sant Martí es fa amb el Porc d’Or amb Diamant

En la XXI edició dels prestigiosos Premios Porc d’Or a l’excel·lència en la producció porcina, celebrada el passat divendres a Lleida, Catalunya ha estat de nou la comunitat autònoma més premiada.

A més, de fer-se amb els tres Premis Especials Porc d’Or (el Diamant, el MAGRAMA i a la Màxima Productivitat?, s’ha situat en primer lloc a la classificació dels premiats.

En concret, Catalunya ha rebut un total de 20 guardons, que han anat a parar a 18 granges. D’aquests, 13 han recaigut a Barcelona, cinc a Lleida i dos a Girona. La segueix en la classificació l’Aragó, que ha obtingut un total de 12 distincions (quatre més que en la passada edició) per 10 granges, de les quals nou han anat a parar a Saragossa i tres a Osca.

Navarra s’ha fet amb el tercer lloc amb cinc granges que han obtingut cinc estatuetes. A continuació es situa Castella i Lleó. Desbancada del seu habitual tercer lloc, amb tres premis per a explotacions d’Àvila, Segòvia i Zamora. País Basc amb una granja y dos premis, y per últim Castella La Manxa, la Comunitat Valenciana y Galicia amb un guardó cadascuna d’elles.

En termes generals, han estat premiades vuit comunitats autònomes de les 10 nominades i 40 granges de les 98 que optaven aquest any als premis.

La barcelonesa Granja Sant Martí bat un nou rècord en Productivitat Numèrica i aconsegueix el Porc d’Or amb Diamant

La Granja Sant Martí de l’empresa Pinsos Grau SA, situada a la localitat de Sant Martí de Centelles, a Barcelona, ha estat premiada amb el màxim guardó, el Porc d’Or amb Diamant. A més, també han rebut el Premi Especial a la Màxima Productivitat, batent un nou rècord en la història dels Premis Porc d’Or amb una Productivitat Numèrica de 34,78 garrins deslletats per truja i any.

El Premio Especial del MAGRAMA a “Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient” va a parar a Lleida

La granja lleidatana Albesa Ramadera, de l’empresa Pinsos Costa i situada al municipi d’Albesa, ha rebut a mans de la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina, el Premi Especial Porc d’Or del MAGRAMA.

Més de 650 persones han assistit a la gala

Després de dos anys, la celebració de la gala d’entrega dels Premis Porc d’Or ha tornat a Lleida. Més de 650 professionals del sector porcí espanyol van assistir-hi. Conscients de la importància del que és el gran esdeveniment de l’any per al sector, Rotecna va participar un any més a la gala com a empresa patrocinadora, en suport de tots els professionals i en reconeixement a la bona feina que s’està fent en el sector. 


Font i foto: Premis Porc d'Or

Data de publicació: 25/11/2014