ELS XXII PREMIS PORC D’OR ES CELEBRARAN A MÚRCIA

La gala d’entrega coincidirà aquest any amb la 48ª edició de Sepor

La gala d’entrega dels premis Porc d’Or es trasllada aquest any, en la seva XXII edició, a la localitat murciana de Lorca, on tindrà lloc el dia 6 de novembre. Els premis, que cada any organitza l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, reunirà en aquest ciutat als ramaders i empreses més eficients en la producció porcina espanyola. “Aquesta és la primera vegada, en els seus vint-i-dos anys d’experiència, que la gala dels Porc d’Or es celebra a la província de Múrcia”, explica Pedro López, director del BDporc i dels premis Porc d’Or. “Per a l’IRTA”, continua, “és un honor que, ciutats com Lorca, vulguin acollir la gala d’entrega d’aquests premis, permeten així que es celebrin cada any de manera itinerant en diferents punts de la geografia espanyola i, particularment, en aquelles comunitats autònomes amb censos porcins rellevants, molta tradició ramadera i produccions destacades”.

El proper 6 de novembre, coincidint amb la 48a edició de Sepor, el sector porcí espanyol tindrà la seva capital a Lorca, on s’espera que, un any més, sigui la gran festa del sector en la que es premia i valora la professionalitat i els resultats productius dels ramaders i empreses productores d’Espanya.

Actualment, en la seva XXII edició, els premis Porc d’Or no només estan consolidats, sinó que constitueixen tot un referent per a les empreses i granges de porcí espanyoles, que veuen en aquests un reconeixement a l’excel·lència en el treball. 


FONT: Premsa Premis Porc d'Or

Data de publicació: 25/02/2015