GRANJA SANT MARTÍ REVALIDA EL PORC D’OR AMB DIAMANT

L’explotació també torna a guanyar el premi a la Màxima Productivitat

En la XXII edició dels prestigiosos premis Porc d’Or a l’excel·lència en la producció porcina, la Granja Sant Martí va ser novament, el passat divendres 6 de novembre, la triomfadora de la nit fent-se, per segon any consecutiu, amb el Porc d’Or amb Diamant, màxim guardó de la cita, i el premi a la Màxima Productivitat. La granja, de l’empresa Pinsos Grau, S.A. i situada a Sant Martí de Centelles (Barcelona) ha batut el seu propi rècord amb 3,5,82 garrins deslletats per mare i any, superant els 34,78 que va assolir en la passada edició.

Per una altra banda, la Granja Vereda de San Marcos, pertanyent a l’empresa Agroturia-Vall Companys Grup i situada a la localitat d’Utiel (València), va aconseguir el premi especial Porc d’Or del Magrama que reconeix les excel·lents característiques en “Sanitat, Benestar Animal i Medi Ambient” de l’explotació. El premi va ser entregat per la ministra d’Agricultura, Isabel García Tejerina.

Per comunitats autònomes, Catalunya va ser la regió amb més premis amb un total de 19 estatuetes, seguida per Aragó amb 13 i Navarra amb quatre.


Font: AGA Comunicación 

Data de publicació: 09/11/2015