AGROPAL PORTA FINS A OSCA ELS PRODUCTES ROTECNA

La firma comercialitza productes Rotecna des de fa 23 anys

L'any 1992, l'Ignacio Almudévar va impulsar Agropal, una empresa d'Osca dedicada, inicialment, a la comercialització i distribució de productes de nutrició animal. Amb el pas dels anys, aquesta firma ha ampliat el seu mercat a altres articles de sanitat animal i instal·lacions ramaderes.

Des de fa 23 anys, Agropal distribueix productes Rotecna com els plats de primera edat, abeuradors de maternitat i destete, slats de plàstic i tremuges d'engreix, i és que com destaca el director de la firma "Agropal és el distribuïdor de Rotecna que més tremuges d'engreix ha comercialitzat al llarg de la seva història". Els terres i els sistemes d'alimentació satisfan la gran diversitat de necessitats que els ramaders poden demanar.

La bona acollida d'aquests innovadors productes entre els més de 3.750 clients d'Agropal, l'excel·lent capacitat de negociació i resolució per part d'ambdues firmes, i el llançament de nous productes Rotecna, han afermat la relació entre aquestes dues empreses, creant un llaç molt més estret que una simple relació comercial.

Amb voluntat de continuar molts més anys junts, l'Ignacio Almudévar assegura que "tenim la responsabilitat de reaccionar ràpidament a les peticions dels nostres clients amb un nivell òptim de servei, i la flexibilitat necessària per cobrir les necessitats d'un mercat tan canviant i en constant evolució."

Data de publicació: 07/04/2016