CELEBREM 25 ANYS AMB CLIENTS PROCEDENTS DE 60 PAÏSOS

Els actes de celebració s'han dut a terme durant els dies 11 i 18 de juny

Rotecna ha celebrat durant el mes de juny el seu 25è aniversari amb diferents esdeveniments on han participat treballadors, proveïdors i clients procedents de 60 països.

En una primera festa l’11 de juny, Rotecna va obrir al públic les portes de les seves instal·lacions per mostrar als veïns la feina que desenvolupa la firma líder en fabricació i comercialització d’equipament per a explotacions porcines. La jornada, durant la qual es van organitzar diverses activitats lúdiques per a totes les edats, va comptar amb un miler de visitants i va concloure amb un dinar i entrega de premis entre els treballadors i proveïdors.

El següent cap de setmana va ser el torn d'acollir als prop de 500 clients procedents de 60 països que es van desplaçar fins a Rotecna per celebrar plegats els 25 anys de l'empresa. Així, després d'un matí ple d'activitats a les instal·lacions de Rotecna amb la presència de reconeguts enòlegs i talladors de pernil, i la representació d'un espectacle teatral a l'aire lliure, la festa va finalitzar amb un sopar de gala al monument de la Seu Vella de Lleida i un castell de focs. Durant el sopar també es va fer una entrega de premis entre clients. 

Data de publicació: 07/07/2016