SERVIPORC TREBALLA AMB ROTECNA DES DE FA 23 ANYS

La companyia comercialitza bona part dels nostres productes als ramaders de Lleida

Serviporc naixia a finals de 1989, quan un grup d’emprenedors lleidatans vinculats al sector porcí i a la indústria van apostar per crear una empresa que els permetés apropar la tecnologia més avançada d’aquest àmbit.

Poc després, el 1993, Serviporc es convertia en distribuïdor de Rotecna. “Van començar a treballar amb Rotecna perquè ens podia oferir una sèrie de productes amb una bona relació entre qualitat i preu”, explica Miquel Cabús, director de Serviporc, i afegeix: “La seva oferta de productes encaixava perfectament amb les necessitats que teníem en les nostres instal·lacions”.

D’aquesta manera, Serviporc va començar a comercialitzar tremuges d’engreix, slats de plàstic per a destetes i perfils de PVC per a corrals, productes que els seus clients no van dubtar en provar, la qual cosa va permetre ampliar ràpidament la gamma de productes Rotecna. “Moltes vegades és el mateix client qui et demana directament el producte, i és que amb les xarxes socials, el ramader està molt ben informat de què ofereix cada firma”, apunta Cabús.

Per aquestes raons, el director de Serviporc manté que "treballar amb Rotecna suposa poder confiar en una marca i uns productes amb continuïtat en el temps". Per tant, Cabís valora molt positivament la capacitat d'innovació de Rotecna i afirma que "és una empresa coneixedora del mercal de productes per a porcí, que incorpora les novetats ràpidament al seu catàleg". 

Foto: Miquel Cabús, director de Serviporc. 

Data de publicació: 21/07/2016