ROTECNA INCORPORA NOUS SOCIS CAPITALISTES

Talde i Oquendo entren a formar part de l’accionariat de l’empresa

Rotecna, en el marc d’un ambiciós pla de creixement i desenvolupament en els pròxims anys, ha donat entrada al fons Talde en el seu accionariat, que ha comptat amb l’acompanyament del fons Oquendo en aquesta operació.

Rotecna ha consolidat el seu creixement i la seva posició en el mercat fins a obtenir unes vendes superiors als 30 milions d’euros, amb presència a més de 80 països que representen el 70% de la seva xifra de negoci.

El sector porcí espanyol s’ha desenvolupat i professionalitzat de manera molt important en els darrers anys, convertint Espanya en el primer país productor europeu i el tercer del món, per darrer de Xina i Estats Units. Acompanyant als seus clients, Rotecna ha desenvolupat una completa cartera de productes amb un clar enfoc en l’enficiència i l’estalvi productiu dels seus clients.

Gener Romeu, president i fundador de Rotecna, continuarà liderant la companyia en aquesta nova etapa, mantenint el control de la mateixa junt amb els socis financers. Tanmateix, l’actual equip gestor ha pres una participació en el capital de l’empresa, amb un clar compromís amb el desenvolupament de Rotecna.

Amb una trajectòria de 25 anys en el mercat i una contrastada capacitat d’innovació i desenvolupament de nous productes, Rotecna està disposada a iniciar una nova etapa de creixement amb el suport dels nous socis i amb intenció de doblar les vendes en un període de sis anys, amb el llançament de nous productes i línies de negoci, així com reforçant el seu creixement internacional. 

Data de publicació: 01/09/2016