"TREBALLAR AMB ROTECNA ÉS APOSTAR PER UN VALOR SEGUR"

Johan Paelinck distribueix els productes Rotecna des de fa 25 anys

Vinculat a Rotecna des de la seva creació, en Johan Paelinck va començar a exportar ràpidament els nostres productes a països com França, Estats Units, Sudàfrica i Japó, donant visibilitat a la nostra marca arreu de tot el món.

Després d’anys d’internacionalització i creixement continu de Rotecna, actualment en Johan es dedica a la promoció i venda de tot l’equipament Rotecna a Bèlgica i Holanda, on aquests productes gaudeixen d’una excel·lent acollida i reputació.

“Quan vaig començar com a distribuïdor de Rotecna, el primer producte que vaig comercialitzar va ser la tremuja d’engreix”, apunta en Johan, i afegeix: “Rotecna va marcar la diferència i va aportar un valor afegit en invertir en uns motlles d’injecció propis”.

Després d’aquest encertat pas, la reputació dels productes Rotecna va anar a l’alça en aquests països, on els ramaders han pogut constatar l’eficàcia dels equipaments Rotecna, i és que com assegura en Johan, “ha estat el producte en si, i els seus resultats en granja el que ha ajudat a forjar aquesta reputació”.

Per aquestes raons, en Johan asegura que “treballar amb Rotecna és apostar per un valor segur i amb excele·lents garanties”. A més, detalla que “saber que comptes amb un equipament innovador i de qualitat, i que darrere tens una casa que respon, transmet una gran seguretat”. 

Data de publicació: 06/09/2016