ROTECNA ANUNCIARÀ NOVA LÍNIA DE NEGOCI A EUROTIER

La firma presentarà les últimes novetats en equipament porcí

Rotecna estarà present, una vegada més, en la pròxima edició d’EuroTier, on l’equip comercial de la firma atendrà als visitants que podran trobar a l’estand tota la gamma de productes de la marca i les últimes novetats. A més, la firma presentarà, a Hannover, una nova línia de negoci.

Entre els nous productes que Rotecna presentarà a EuroTier, destaca el Dositronic, un sistema de gestió integral d’alimentació electrònica per a mares en gestació i maternitat. Aquest nou dosificador electrònic està equipat amb un sensor que permet transmetre la informació sobre el comportament de consum de les mares a un software de gestió centralitzat, PDA i altres dispositius mòbils. Amb el Dositronic el ramader podrà personalitzar i optimitzar l’alimentació de les mares de manera senzilla i eficaç.

El nou dosificador electrònic és només una de les novetats que Rotecna presentarà a EuroTier. A més la firma anunciarà una nova línia de negoci, en la qual treballa dins del pla d’expansió amb què preveu duplicar les vendes de l’empresa en un període de 6 anys.


Font: RotecnaPress

Data de publicació: 07/11/2016