MÉS SWING R3 CADA GRANGER TÉ LA SEVA SWING R3

El ramader tria el model de tremuja que millor s’adapta a les seves necessitats

Swing R3 TUBE multifase amb plat de polímer.

El nou plat de polímer de la Swing R3 Tube compta amb una major longitud per tal que puguin accedir més animals a la vegada. Aquest plat MULTIFASE (per a deslletaments, engreixos i Wean to finish) reuneix les característiques per tal de ser adequat per a explotacions que busquen la rendibilitat amb l’ús d’una tremuja per a totes les fases de creixement.

El plat de polímer permet que, al ser d’un material porós, es pugui fixar a terra amb ciment, fet que resulta útil en aquelles granges que compten amb un sistema de calefacció radiant, ja que s’elimina el risc de perforar algun dels tubs soterrats durant la instal·lació de menjadores.

La Swing R3 Tube amb plat de polímer és una tremuja d’alimentació en sec. El plat compta amb un espai central per al pinso i dos laterals per a l’aigua.

Swing R3 MIX per a deslletament.

Rotecna ha dissenyat un nou plat 100% en acer inoxidable per a la Swing R3 en deslletament i per a alimentació en humit, dissenyat amb dos dipòsits: un d’ells amb abeurador lateral per barrejar l’aliment amb l’aigua, i un segon amb abeurador a part per tal que l’animal disposi sempre d’aigua neta.

A més, disposa del sistema de caiguda de pèndol que evita l’obstrucció del mateix amb la barreja de l’aliment.

El plat mesura 35 centímetres d’ample per 8 centímetres d’alçada, fet que facilita l’accés dels garrins més petits al mecanisme de caiguda de l’aliment i evita que ocupin l’interior del bol. Font: RotecnaPress

Més informació: Informativo Porcino 69 

Data de publicació: 18/01/2017