EL SEPARADOR DE SÒLIDS DE TECNAPUR AL PORCIFORUM

Lleida acull avui i demà la segona edició d’aquest congrés

Rotecna està present aquests dies a la Llotja de Lleida com a empresa patrocinadora del PorciForum. Amb un estand propi, la firma presenta al sector l’innovador Separador de Sòlids TP-01 de TecnaPur, la nova línia de negoci de Rotecna per al tractament de residus.

El Separador de Sòlids TP-01 permet gestionar des de l’explotació ramadera on s’instal·la, la separació sòlid-líquid dels purins i obtenir un compostatge d’alta qualitat.

Amb un consum inferior a 0,75 kW/hora (molt per sota del consum mitjà de màquines existents en el mercat), el separador de sòlids TP-01 realitza les tres funcions bàsiques de filtratge, premsat i rascat en un únic equip i permet tractar fins a 20 m3/hora (en funció dels sòlids presents).

Segona edició del PorciForum

La Llotja de Lleida acull avui i demà (9 i 10 de març) la segona edició del congrés PorciForum amb més de 700 inscrits. Amb representació de professionals de tot el sector porcí, el congrés tracta alguns dels principals temes d’interès, com el PRRS, la importància de la bioseguretat, la reducció en l’ús d’antibiòtics, l’alimentació en tremuges hiperprolífiques i el benestar porcí, entre altres. 

Data de publicació: 09/03/2017