NOVA GRANJA DE 3.500 MARES AMB PRODUCTES ROTECNA

Montull: “Els productes Rotecna ens ofereixen excel·lents solucions”

En la seva aposta per construir instal·lacions ramaderes pròpies de grans dimensions, l’empresa Explotaciones Ganaderas Estiche compta amb una granja de nova construcció de 3.500 mares a la localitat de Pallaruelo de Monegres (Osca), amb què pretenen augmentar notablement la seva producció. La majoria dels equips amb què treballen són de Rotecna.

La granja

Amb capacitat per a 3.500 reproductores, les instal·lacions de la nova explotació d’Estiche compten amb una nau de maternitat formada per 18 sales amb capacitat per a 40 mares cada una, i equipades amb slats, plaques de calefacció, menjadores, Feeding Ball i dosificadors Rotecna. Annexa a aquesta àrea, es troba una zona de gestació control, la gestació confirmada amb màquines d’alimentació electrònica Mannebeck, que comercialitza Rotecna, dues sales de primales amb adaptació a la màquina, els boxes de cobrició i, finalment, un deslletament de reposició amb slats i la tremuja Swing R3 de Rotecna.

La inauguració d’aquesta granja, el juliol del 2016, va comptar amb la presència d’unes 300 persones que va assistir a l’acte per poder veure in situ els equips instal·lats a l’explotació, en la seva majoria de Rotecna. El director d’Estiche, Germán Montull, va assegurar: “Els productes Rotecna són un material de qualitat que ens ofereixen excel·lents solucions, sobretot a maternitat. A més, tenen una molt bona relació qualitat/preu.

El benestar dels treballadors

En aquestes noves instal·lacions es persegueix, a més del benestar dels animals, la comoditat dels treballadors, amb la finalitat de millorar les seves condicions de treball. Per aquesta raó, l’explotació compta amb una àrea reservada d’oficines i serveis per als treballadors, un aspecte que resulta de gran importància, i que des d’Explotaciones Ganaderas Estiche cuiden especialment, ja que són conscients que per aconseguir uns excel·lents objectius de producció, és imprescindible dotar als seus treballadors d’una zona de serveis i confort a l’alçada de les expectatives de l’empresa. 

L’objectiu d’aquestes instal·lacions és dignificar l’ofici de granger fent que els ramaders se sentin satisfets al seu lloc de treball i estiguin orgullosos de treballar a la granja. 

Més informació: Informativo Porcino 69

Data de publicació: 31/07/2017